Bredbands-TV

I föreningspaketen ingår en TV-mottagare för HD-TV med möjlighet till inspelning via USB.

TV-Boxen ska anslutas med en egen ethernetkabel direkt till port 5,6 eller 7 på fiberkonvertern. Trådlös anslutning eller inkoppling via en router rekommenderas ej.

Viktigt !Viktigt: Innan TV-Boxen kan användas så måste den aktiveras. Detta måste du själv göra genom att ringa till Sappa på telefon 0774-444744 (ring till Sappa för aktivering även om du har Viasat i föreningspaketet). Tidigast i september 2014 kommer TV-Boxen att fungera.

Vill du beställa extra kanaler så görs det enklast på websidan http://zmarket.se. Där finns olika kanalpaket eller enskilda kanaler och många av tilläggskanalerna har korta uppsägningstider.
För att beställa så måste man söka upp sin adress och sedan registrera sig som kund. Alla tilläggskanaler kommer faktureras av det TV-bolag som levererar tjänsten. Observera att om du som slutkund ingår ett särskilt avtal med leverantören även om du har föreningspaketet.

För frågor om kanaler, kostnader, villkor och eventuell felanmälan ska du vända dig direkt till respektive leverantör.

Om du inte har föreningspaket så kan du själv beställa TV-paket och TV-Box från någon av leverantörerna på http://zmarket.se. Börja med att söka upp din adress och registrera dig som kund.