Gör INTE uppsägning av telefonen

Om du har valt ett föreningspaket och ska byta till IP-telefoni, är det viktigt att du inte själv gör uppsägning av ditt nuvarande abonnemang. Risken finns i så fall att du blir av med ditt telefonnummer och får ett nytt istället. Ditt nya abonnemang för IP-telefoni hos Riksnet kommer du själv att få beställa via ett forumlär på en websida. Mer information om hur det går till kommer senare. När beställningen görs kommer Riksnet att ta hand om uppsägningen hos din nuvarande leverantör.
Om du har 2 telefonnummer idag så kan du beställa ett extra IP-abonnemang utöver det som ingår i föreningspaketet.
OBS ! Om du har internet via ADSL på ditt nuvarande telefonabonnemang, så är det inte säkert att uppsägning av det görs automatisk och samtidigt som telefonen – kontakta din nuvarande telefonoperatör för att få reda på vad som gäller för uppsägning av ADSL.