Faktureringstjänst

Föreningen kommer inom kort att överlåta faktureringen till ett faktureringsföretag. För dig som abonnent innebär detta att det kommer gå att välja e-faktura, pappersfaktura eller autogiro. Det kommer också bli möjligt att se betalningsstatus och ändra sina adressuppgifter via en webportal. Mer info om detta följer.
Eftersom vi är sena med fakturan för kvartal 1 så kommer nästa räkning sannolikt bli för både kvartal 1 och kvartal 2.

6 Comments

  1. När man beställer digitala tjänster så brukar det vara så att man betalar i förskott. Om sedan leveransen inte är fullgod måste man anmäla ett klagomål till leverantören. Om man själv väljer att låta bli att betala istället för att anmäla problemet så brukar detta bara leda till avstängning av tjänsten utan någon kompensation. Men eftersom föreningens medlemmar har varit duktiga och anmält sina problem så har vi kunnat förhandla om kompensation för de problem vi haft. Vi kommer att få avdrag på någon av de kommande fakturorna, men det är ännu inte helt klart hur stort avdraget blir eller på vilken faktura avdraget kommer.

  2. HAHAHA. Logga in för att ändra till tex e-faktura. Jovisst. Med vad? Kan ju vara bra att skicka ut inloggningsuppgifter först.

    När kommer avdragen på avgiften pga av alla fel man har?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>