Fiberboxen

För att underlätta för fiberteknikerna så ber vi alla som har fått boxen installerad att starta den och låta den vara igång. Då syns det direkt att anslutningen fungerar när den kopplas in i nätets central.

OBS! Kontrollera att du har anslutit strömkabeln på rätt ställe. Se bilden, klicka på den för att förstora:

Fiberkonvertern på insidan

Fiberkonvertern på insidan

5 Comments

  1. Hej jag vill bara rapportera att nu fungerar både internet och tv i Aspås
    samtidigt vill jag berömma er förening för ett mycket snabbt iordningställande av fiber nätet
    Er styrelse skall ha en stor eloge som jobbat hårt

    Hälsningar Birger Johansson {svärson till Kerstin i Aspås}

  2. Någon som fått en bekräftelse på sin beställning av IP-telefoni hos Riksnet? Jag gjorde nebeställning igår men har inte fått någon bekräftelse via mail. Jag försökte ringa men det fanns inga vettiga alternativ att välja i telefonen och de sa att jag var 1 i kön men efter 20min la jag på. Verkar vara ett jättebra företag. Jättebra kundservice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>