Inkoppling

Under vecka 31 och 32 beräknas allt kvarstående kopplingsarbete göras färdigt. I samband med det ska också nätets alla anslutningar kontrollmätas. Om allt går som planerat så bör internet fungera på samtliga anslutningar inom några veckor. För den som inte har föreningspaket så måste en beställning av internetuppkoppling göras på Qmarket.
Första fakturering av föreningspaketet har flyttats till oktober månad men TV-boxarna förväntas fungera från 1:e september.

4 Comments

    • Beställning av “portering”, d.v.s. överflytt från ett analogt teleabonnemang till IP-telefoni, ska göras av medlemmarna själva. Därefter skickas individuella telefon-boxar ut via posten. Mer information om hur och när man kan beställa, kommer att finnas i välkomstbrevet som vi räknar med att skicka ut i början av augusti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>