Fakturering föreningspaket

Första fakturan för föreningspaketen kommer att skickas ut nu i början av oktober. Denna avser förskott för november, december och januari. Eftersom hastighetsproblemen ännu inte är fixade så utgår ingen avgift för oktober.
OBS! Om du har aktiverat IP-telefoni så kommer samtalskostnader tas ut även för oktober. Det samma gäller om du har beställt extratjänster utöver föreningspaketet.

7 Comments

  1. Någon som fått igång TVn? Jag har snackat med sappa 3 gånger nu. Jag har ljud på alla kanaler men ingen bild. Någon som vet vad det beror på för det vet inte sappa. Det hoppa till så jag såg femman i 3 sekunder annars är det dött.

    Har provat olika portar, starta om allt, fabriksåterställt boxen två gånger, provat alla 3 hdmi i tvn. Ryckt ut kortet och satt i det igen, kännt på alla kablar. Jag ser menyerna och allt på boxen men får ingen tvbild, bara ljud som sagt.

  2. Är det någon som har fått igenom sin portering av hemtelefonnummer? Jag vet inte hur många gånger jag har ringt och mailat men det händer inget. Jävla skitföretag och den skiten ska man dras med i 5 år. Får hoppas att det funkar någorlunda bra sen, för någon hjälp via support får man ju inte.

    • I början verkade inte Riksnets support ha full koll på hur vår förening skulle in i deras tele-nät, men efter påstötning från Quadracom så har porteringen funkat bra för några i alla fall. Ska be Quadracom att kolla upp igen så att inget är oklart hos Riksnet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>